Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kokeilevan grafiikan työpajat toukokuussa 2018 // Päivägrafiikka

Posted 9/4/2018

AIKA: Torstaisin klo 12-16
PÄIVÄT: 3.5., 17.5., 24.5. ja 31.5. (ei helatorstaina 10.5.)

PAIKKA: Kulttuurivoimalan Taidepaja, Paalikatu 3, Meri-Toppila

SISÄLTÖ: Lähestymiskulma aiheeseen on kokeileva, "taidegrafiikan laaja käsite". Työpajoissa sovelletaan erilaisia tekniikoita oman kiinnostuksen pohjalta (kartonkigrafiikka, collagrafia, carborundum, monotypia, linokaiverrus, sekatekniikat jne). Pääpaino on rentouttavassa työskentelyssä: Voit oman kiinnostuksen mukaan joko työstää yhtä tai useampaa teosta tai vain kokeilla erilaisia menetelmiä / keskittyä värikokeiluihin jne. Emme tee työpajassa syövytyksiä emmekä käytä happoja, vaan työskentelemme mahdollisimman myrkyttömin menetelmin. Hyödynnämme kierrätysmateriaaleja sekä kokeilemme erilaisia vedostustapoja.
Sopii erityisesti aikaisempiin Kokeilevan taidegrafiikan työpajoihin osallistuneille, mutta myös uudet ovat tervetulleita: osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta taidegrafiikasta – toisaalta jo grafiikkaa tehneet voivat löytää itselleen uusia toteutusmahdollisuuksia ja voivat vaikkapa työstää edelleen vanhoja painolaattojaan tai vedoksiaan. Ohjaajana kuvataiteilija Anna Koivukangas.

HINTA: 50 euroa Kulttuurivoimalan jäsenet / 60 eur ei-jäsenet.
Hinta sis. värit ja tarvikkeet sekä syväpainopaperia. Kurssimaksusta lähetetään lasku osallistujille Kulttuurivoimalan toimistolta s-postitse.

Kurssia tukee Oulun kaupunki / Kuntalaisvaikuttaminen ja yhteisötoiminta.

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET:

Kulttuurivoimalan sivujen kautta
Lasku toimitetaan sähköpostitse.
Kulttuurivoimalan jäseneksi voi liittyä jäsenmaksun maksamalla: Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa; työttömillä ja opiskelijoilla 5 euroa.